dimecres, 18 de desembre del 2013

Salvem línies de P3!


Com era d'esperar, el passat mes d'octubre, el Parlament de Catalunya, en reunió de la Comissió d'Ensenyament i Universitats, va aprovar per unanimitat (fins i tot CiU), una proposta de resolució que instava el Departament d'Ensenyament de la Generalitat a mantenir les dues línies de P3 de l'escola Joan Coromines.
Aquest, ja és el segon cop que el Parlament de Catalunya es posiciona a favor de la segona línia del Joan Coromines. No obstant, sembla que per a la consellera Irene Rigau i el director de SSTT del Maresme – Vallès Oriental, tan els hi és el que s'aprovi per àmplia majoria al Parlament.
És per això, que des de l'Assemblea Groga pressionarem a l'Ajuntament de Mataró i el Departament d'Ensenyament, juntament amb Afanya't, per tal de fer complir l'acord parlamentari. Creiem que el senyor J.Vicent Garcia Caurin, ha gestionat de la pitjor manera possible aquest assumpte, i ha fet patir a moltes famílies. Les ha fet desplaçar del seu barri per tal de poder accedir a una plaça pública mentre ha augmentat les ràtios a les escoles concertades.
Demanem també, que s'agiliti la construcció de l'Escola Angeleta Ferrer, ja que creiem que en un estat de dret, tothom ha de tenir l'opció d'anar a l'escola pública.


Finalment, exigim la destitució del director de SSTT, el senyor J.Vicent Garcia Caurin, per la seva mala gestió en aquest assumpte, i per haver “perseguit” mestres, al expressar el seu descontentament envers les retallades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada